Logo

Kalkun med bacon og estragon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kalkun med bacon og estragon

 

Estragon smager skønt sammen med bacon og kalkunschnitzler stegt på grill. Prøv det her og se om det også bliver en af dine favoritter. Til 4 Personer.

 

# Ingredienser 

4 kalkunschnitzler a 175 g

4 tsk grov dijonsennep

8 friske kviste estragon, plus ekstra til pynt

4 skiver mager bacon

salt og peber

Tilbehør: Salatblade

*

 

I køkkenet

Krydr schnitzlerne med salt og peber.

Fordel den grove sennep jævnt over kødet med en smørekniv.

Læg 2 kviste estragon på hver schnitzel og rul en skive bacon rundt om for at holde krydderurterne på plads.

Sæt baconen fast med en tandstikker.

 

Ved grillen

Varm grillen godt op.

Grill schnitzlerne på grillristen ved jævn- stærk varme i 5-8 min på hver side.

Anret dem på tallerkener og pynt med estragonkviste.

Server med grøn salat.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.787 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her