Logo

Kyllingebryst med ostefyld pakket ind i pancetta

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kyllingebryst med ostefyld pakket ind i pancetta 

 
Den bedste opskrift på lækket fyldt kyllingebryst med cheddarost og pakket ind i smagfuld pancetta. I får en skøn menu og så er den nem og enkel. Det er og bliver en favorit hjemme hos os.
Forberedelsestid 15 min / Stegetid 12-16 min / 4 portioner
Gas Direkte medium varme / Kul Direkte

 
# Ingredienser
4 træspid
4 kyllingebryster, uden skind og ben, hver på 150-175 g
4 tykke skiver cheddar, hver på 15 g
1 spsk friskklippet purløg
friskkværnet sort peber
8 skiver røget pancetta (bacon), eller i alt 70 g
olie, til pensling

 
* Tilberedning
1. Læg træspiddene i koldt vand i en ½ time.

 
2. Brug en meget skarp kniv til at lægge et vandret snit ind fra siden
i hvert kyllingebryst, så osten passer lige ind i 'lommen'.
Skub osten ind i lommen, og drys med purløg og sort peber.

 
3. Tag spiddene op af vandet, og dup dem tørre.
Pak hvert kyllingebryst ind i 2 skiver pancetta, og stik et spid igennem,
så det holdes sammenklemt.

 
4. Pensl med olie, og grill over direkte, medium varme i 12-16 min,
eller til kødet er gennemstegt; vend en gang undervejs.
Tag kødet af grillen, dæk det med alufolie, og lad det hvile 5 min,
før det serveres.

Tips: Hold altid rå og tilberedte madvarer fra hinanden,
for ikke at risikere at overføre bakterier.

 
Pancetta er italiensk saltet og krydret fersk svinekød. Modsat bacon er pancetta ikke røget. Anvendes i en klassisk ragù alla Bolognese eller som smagsgiver i saucer, pasta, farsretter og grønsagsretter. Velindpakket kan pancetta holde sig tre uger i køleskab og et halvt år i dybfryser.

 
✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

 
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 355 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her