Logo

Sydlandske kyllingespid

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Sydlandske kyllingespid 

 
Her er de bedste grillopskrifter - perfekte til en hyggelig grillaften med familie og venner – få gode grill opskrifter på grillmad, sprøde salater og tilbehør her.
Til 4 portioner. Tilberedningstid: 15 min (plus 30 min marinering)

 
# Ingredienser
2½ dl yoghurt naturel
2 spsk olie
2 fed hvidløg
½ bdt. mynte
peber
500 g kyllingebrystfilet
100 g stribet flæsk
2 løg
8 laurbærblade
12 sorte oliven uden sten

 
* Tilberedning
1 Rør yoghurten sammen med olien. Pil hvidløgsfeddene og proteinres dem fint. Skyl mynten, slyng den tør og hak den fint. Rør hvidløg og mynte i yoghurten. Krydr med peber.
2 Skyl kødet, dup det tørt og skær det i grove tern. Læg dem i yoghurtmarinaden og lad dem trække heri i ca. 30 min.
3 Skær det stribede flæsk i brede stykker. Pil løgene og skær dem i kvarter.
4 Tag kødternene op af marinaden, lad dem dryppe godt af og sæt dem på spid skiftevis med flæsk, løg, laurbærblade og sorte oliven.
5 Steg kyllingespiddene på grillen i ca. 5-8 min på hver side.

 
Pr. portion ca. 1520/362 kcal 36 g protein, 18 g fedt, 4 g kulhydrater

 
✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

 
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 217 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her