Logo

Græske lammekødsspid

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Græske lammekødsspid 

 
Her er de bedste grillopskrifter - perfekte til en hyggelig grillaften med familie og venner – få gode grill opskrifter på grillmad, sprøde salater og tilbehør her.
Til 4 portioner. Tilberedningstid: ca. 1 time (plus 4-5 timer marinering)

 
# Ingredienser
1 lammebov uden ben (ca. 1 kg)
3 rødløg
2 røde peberfrugter
¾ dl olie
saft af 1 citron
1 tsk tørret oregano
½ tsk paprika, edelsüss
salt og sort peber
2 fed hvidløg

 
* Tilberedning
1 Skyl kødet godt og dup det tørt.
Fjern alt fedt og skær kødet i store stykker (ca. 4 x 4 cm).

 
2 Pil løgene og skær dem i kvarte.
Gør peberfrugterne i stand, skyl dem, udkern dem og
skær dem ud i store stykker.

 
3 Bland olien med citronsaft, oregano, paprika, salt og peber.
Pil hvidløgene, pres dem i og mariner kødternene heri.
Lad dem trække tildækket i 4-5 timer.

 
4 Tag lammeternene op af marinaden og dup dem forsigtigt tørre.
Gem marinaden.
Sæt nu skiftevis kødtern, peberfrugt- og løgstykker på metalspid.

 
5 Pensl spiddene med marinaden.
Forvarm grillen til højeste trin og steg kødspiddene herpå i ca. 10 min.
Pensl dem så igen med marinaden og grill dem i yderligere 15 min,
eller til kødet er godt brunet på ydersiden og er let rosa indeni.

 
Pr. portion ca. 1901 kJ/453 kcal 60 g protein, 21 g fedt,7 g kulhydrater

 
✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

 
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 500 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her