Logo

Lammesteaks med pesto af soltørrede tomater

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Lammesteaks med pesto af soltørrede tomater 

 
Lækre lammesteaks med smag af citron og dertil ovnbagte kartofler med tomatpesto, der består af pinjekerner, parmesanost og hvidløg. Se opskriften her.
Portioner: 6. Tid: 35 min + marinering 3 timer eller natten over

 
# Ingredienser
6 lammesteaks (660 g)
1,25 dl citronsaft
1,25 dl tør hvidvin
2 fed hvidløg

 
PESTO AF SOLTØRREDE TOMATER
150 g soltørrede tomater, afdryppet
1,25 dl olie
80 g pinjekerner, ristede
25 g parmesanost, revet
2 spsk citronsaft
2 fed hvidløg, presset

 
* Tilberedning 
Skær fedtet af lammesteakene, og læg dem i et fad.
Hæld en blanding af citronsaft, hvidvin og hvidløg ved, dæk fadet til,
og stil det i køleskab i 3 timer eller natten over.
Afdryp lammet, og kasser marinaden.
Steg kødet på en varm, oliesmurt grillpande eller på en åben havegrill,
til det er stegt som ønsket.

 
Lav imens tomatpestoen: Blend ingredienserne, til de er blandet.
Server lammesteakene med pestoen.

 
Pr. portion: 41 g fedt, 2182 kj

 
✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

 
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 323 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her