Logo

Lam Provençale

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Lam Provençale 

 
En lækker hovedret fra det franske køkken. Du kan lave lammekølle Provençale på ca. 3 timer i alt. Se den bedste opskrift med provençalsk marinade HER
4 personer

 
# Ingredienser
750 g lammekød fra kølle eller bov
20 laurbærblade
16 soltørrede tomater i olie

 
PROVENÇALSK MARINADE:
4 spsk olie
2 spsk rødvinseddike
1 dl rødvin
1 spsk balsamico vineddike
1½ spsk herbes de Provence
1 fed hvidløg, finthakket
½ tsk salt og lidt peber fra kværn

 
* Tilberedning
Skær kødet ud i 3 cm store tern.
Læg det i en kraftig plastpose.
Pisk marinaden sammen og hæld den ved.
Fordel marinaden og luk posen.
Mariner kødet 3-4 timer i køleskab.

 
Læg laurbærbladene i varmt vand.
Dryp tomaterne af for olie.
Dryp kødet af i en sigte.
Hæld marinaden ud.
Sæt lammekød, laurbærblade og tomater skiftevis på 4 spid.
Læg spiddene på risten 8-10 cm fra gløderne.
Grill dem 8-10 min. på hver side.

 
✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

 
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 465 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her