Logo

Lammekoteletter med agurke-kartoffelsalat og mormordressing

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Lammekoteletter med agurke-kartoffelsalat og mormordressing


Server dejlige lammekoteletter direkte fra grillen med en frisk kartoffelsalat med agurk og skøn mormordressing. En dejlig sommeret.

 

4 personer. Forberedelse: 45 min. Tilberedning: 10 min. Grillmetode: Direkte. Sværhedsgrad: Let.

 

# Ingredienser:

4 lammekoteletter  
3 spsk olie
1 citron

3 kviste frisk rosmarin
2 fed hvidløg
1 tsk salt

 

Agurke-kartoffelsalat:
600 g nye kartofler
1 agurk

1 rødløg

100 g fetaost
50 g sorte oliven
4 kviste persille
1 lille bundt dild
1 lille bundt radiser

 

Mormordressing:
½ dl piskefløde

1 citron
1 tsk sukker
peber

*

I køkkenet

Marinér lammekoteletterne i olie, citronsaft, rosmarin, presset hvidløg og salt.

Massér marinaden godt ind i kødet.
Lad kødet marinere i et par timer.

Skrub kartoflerne, og kog dem lige netop møre. Afkøl kartoflerne.
Skær agurken i tynde skiver og løget i tynde både.

Vend kartofler med agurk, løg, fetaost i tern og oliven.
Hak krydderurterne, og halvér radiserne, og vend det i salaten.
Rør fløde med citronsaft, sukker og peber.

Ved grillen

Grill koteletterne ca. 4 min. på hver side.

Servér med agurke-kartoffelsalat, og dryp mormordressing over.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.583 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her