Logo

Lammekoteletter med dip af yoghurt og agurk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Lammekoteletter med dip af yoghurt og agurk 

 
Grill smagfulde, saftige lammekoteletter - Et dejligt stykke kød, som bliver perfekt på en grill med en dejlig dip og kartoffelmos med hvidløg til.
Forberedelsestid 25 min/ Stegetid 8-12 min/ 4 portioner
Gas Direkte medium varme / Kul Direkte

 
# Ingredienser
12 små lammekoteletter
2 fed hvidløg, knuste
2 spsk olie
2 spsk friskhakket rosmarin
salt og friskkværnet sort peber
1½ dl græsk yoghurt naturel
8 cm agurk, halveret, uden frø og hakket
2 spsk friskhakket mynte

 
* Tilberedning
1. Rør hvidløg, olie, rosmarin og krydderier sammen.
Skær eventuelt fedt fra koteletterne, og pensl
olieblandingen på begge sider af kødet.

 
2. Grill kødet over direkte, medium varme i 4-6 min på hver side;
vend en gang undervejs.
Tag kødet af grillen, dæk med alufolie, og lad det hvile i 5-10 min.

 
3. Hæld yoghurten i en skål, og rør agurk og mynte i, og
server dippen til lammekoteletterne – eventuelt også med
kartoffelmos med hvidløg til.

 
Tips: Køb en potte med friske krydderurter – rosmarin, timian og
 purløg - så har du altid noget at høste af. Læg fx et par kviste
rosmarin på grillen, lige inden du skal tilberede lam: det dufter dejligt.

 
✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

 
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 379 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad griller du?
Effektiv reklame - klik her