Logo

Lammeporchetta med asparges og petitkartofler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Lammeporchetta med asparges og petitkartofler 

 
Lammebryst er perfekt på grill. Grillsmagen giver en hel masse til den særlige smag af lam. Lammeporchettaen er et sikkert sommerhit. Godt til 4 personer.

 
# Ingredienser
1 lammeslag/bryst til lammerulle/porchetta
1 bakke petitkartofler
1 bundt hvide asparges
1 bundt grønne asparges
1 bundt radiser
2 spsk rapsolie
salt og peber

 
* Tilberedning
Lammeporchettaen brunes godt af på grillen ved direkte varme og
grilles færdig ved indirekte varme i 20 min med låget lukket.

 
De hvide asparges skrælles fra hovedet og ned - de sidste
to centimeter skæres fra.
De grønne asparges skal ikke skrælles, men 2 cm skæres fra.
Asparges koges i ca. 2 min og vendes med olie samt
radiser, salt og peber.

 
Petitkartoflerne vaskes og med en æbleudstikker stikker
du halvt igennem kartoflen.
Brug herefter en lille urtekniv, skær ind til metallet og drej rundt.
De små kartofler ligner nu små champignon.

 

Lammeporchetta med asparges og petitkartofler 


Porchetta er en vidunderlig italiensk ret, som både kan tilberedes på grillen eller i ovnen. I denne opskrift på lammerullesteg bruges et lammeslag/lammebryst.

 
✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

 
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 428 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her