Logo

Lammeryg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Lammeryg

 

Vores opskrift er nem og giver en fantastisk smagfuld ret Vi hjælper dig med at lykkes på grillen. De bedste opskrifter fås på grillABC.dk - Helstegt lammeryg grillet i grill med låg. Det er ikke særligt svært at stege en hel lammeryg og det er vildt lækkert. 

Til 4 Personer.

 

# Ingredienser

4 stk lammeryg, delt igennem rygbenet og med 4 enkeltkoteletter på hver

2 spsk ekstra jomfruolivenolie

1 spsk balsamico

1 spsk citronsaft

3 spsk frisk rosmarin, finthakket

1 lille løg, finthakket

salt og peber

 

* Tilberedning

 

I køkkenet

Puds benene mellem de enkelte koteletter fri for sener og hinder, så skafterne blottes.

Læg lammet i et stort, fladbundet fad (ikke metal).

Pisk olie, balsamico, citronsaft, rosmarin og løg sammen i en lille skål, og krydr med salt og peber efter behag.

 

Hæld marinaden over lammet og vend det godt rundt, så lammet er smurt ind i marinaden overalt.

Dæk med film, stil det på køl og lad kødet marinere i 1 time.

Vend det et par gange undervejs.

 

Ved grillen

Varm grillen godt op.

Lad lammet dryppe af, men gem marinaden.

Grill lammet ved jævn-stærk varme i ca. 10 min på hver side.

Pensl jævnligt med marinaden undervejs.

Server straks.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.057 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?



Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her