Logo

Krebs grillede med frisk limepesto

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Krebs grillede med frisk limepesto

 

Personer: 4. Forberedelse: 30 min. Tilberedning: 5 min. Grillmetode: Direkte. Sværhedsgrad: Let.

Grilltemperatur: 180 °C. Udstyr: Fiskebakke og blender

 

# Ingredienser

12 hele krebs


Rucola- og limepesto:
1½ spsk pinjekerner
1½ spsk groftrevet parmesanost
25 g renset rucolasalat
1 lille fed hvidløg
2 spsk friskpresset limesaft
3 spsk olie
4 spsk cremefraiche
salt og peber

*

I køkkenet

Skyl krebsene, og læg de hele krebs på en fiskebakke.

Blend pinjekerner, ost, rucolasalat og hvidløg til en ensartet masse.

Tilsæt limesaft og olie over et par gange, mens blenderen kører.

Vend til sidst pestoen med cremefraiche, salt og peber.

 

Ved grillen

Klargør grillen til direkte, middelhøj varme.

Grill krebsene direkte i ca. 2 minutter på hver side.

 

Tips: Lad gæsterne selv pille krebsene ved bordet, og server dem med den friske limepesto, salat og brød.

 


 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 293 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Krebs i dildlage a la Krebsegilde-styleDanske flodkrebs, Astacus astacus, er i sæson i august og september. Man kan også få...
• Krebsesalat røgetLækker og nemt smørrebrød med krebsehaler i cremefraiche, fennikel, dild og med...
• Krebs i dildlage a la Krebsegilde-styleDanske flodkrebs, Astacus astacus, er i sæson i august og september. Man kan også få...

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fortæl dine venner om os