Logo

Krebs grillede med frisk limepesto

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Krebs grillede med frisk limepesto

 

Personer: 4. Forberedelse: 30 min. Tilberedning: 5 min. Grillmetode: Direkte. Sværhedsgrad: Let.

Grilltemperatur: 180 °C. Udstyr: Fiskebakke og blender

 

# Ingredienser

12 hele krebs


Rucola- og limepesto:
1½ spsk pinjekerner
1½ spsk groftrevet parmesanost
25 g renset rucolasalat
1 lille fed hvidløg
2 spsk friskpresset limesaft
3 spsk olie
4 spsk cremefraiche
salt og peber

*

I køkkenet

Skyl krebsene, og læg de hele krebs på en fiskebakke.

Blend pinjekerner, ost, rucolasalat og hvidløg til en ensartet masse.

Tilsæt limesaft og olie over et par gange, mens blenderen kører.

Vend til sidst pestoen med cremefraiche, salt og peber.

 

Ved grillen

Klargør grillen til direkte, middelhøj varme.

Grill krebsene direkte i ca. 2 minutter på hver side.

 

Tips: Lad gæsterne selv pille krebsene ved bordet, og server dem med den friske limepesto, salat og brød.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.916 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad griller du?





Effektiv reklame - klik her