Logo

Rosmarin marinerede rødspætter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rosmarin marinerede rødspætter 

 
Rødspætter smager ikke af meget i sig selv, så enten skal de paneres eller som her marineres i en rosmarinmarinade – så bliver det rigtig godt
4 personer

 
# Ingredienser
4 hele rensede rødspætter a ca. 400 g
salt og peber fra kværn

 
ROSMARINMARINADE:
1 spsk friskhakket rosmarin
2 spsk friskhakket persille
2 fed hvidløg, finthakkede
½ citron, saften fra
1 dl olie

 
* Tilberedning
Pisk marinaden sammen og lad den trække ½ times tid.
Pensl de rensede aftørrede rødspætter med marinaden.
Læg rødspætterne i en penslet dobbeltrist og
grill dem 12-15 cm fra gløderne 6-8 min på hver side.
Pensl dem undervejs med marinaden.
Hertil passer fx grillede grønsager som tomater, courgetter og
kartofler i skiver penslet med resten af marinaden.

 
✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

 
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 301 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her