 
 
   
Se hvordan du laver de bedste grillede kammuslinger. Hold
godt øje med kammuslingerne, mens de grilles – de får hurtigt for meget. 
Forberedelsestid 10 min
/ Stegetid 4-5 min / 4 portioner 
Gas Direkte høj
varme / Kul Direkte 
 
# Ingredienser
12 store, friske
kammuslinger, rensede 
35 g smør, smeltet
og afkølet 
2 spsk olie, plus
lidt ekstra (valgfrit) 
saften af 1 lime 
salt og friskkværnet
sort peber 
50 g blandede
salatblade 
 
* Tilberedning
1. Kom muslingerne i
en stor skål, og tilsæt smør, olie, limesaft og 
krydderier. Rør det
forsigtigt sammen. 
 
2. Tag muslingerne
op, og smid resten af smørblandingen væk. 
Læg forsigtigt
muslingerne på grillen - sørg for, at de ikke falder 
igennem risten - og
grill dem over direkte, høj varme i 4-5 min, 
til de lige netop er
møre og gennemstegte; vend dem en gang undervejs.
 
3. Fordel salaten på
fire tallerkener, dryp evt lidt ekstra olie over, og 
server muslingerne
ovenpå. 
 
✅ Her er grillABC med nemme
opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat,
Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd
 
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk