Logo

Torsk i foliepakker med tomat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Torsk i foliepakker med tomat

 

Disse nemme pakker med tomat, hvidvin og torsk er gode på grillen en sommeraften, men der er sæsom for torsk hele året, så lad grillen stå fremme

Til 4 Personer.


# Ingredienser

4 torskesteaks a ca. 175 g (De bedste torsk er de lidt større torsk på 1½ - 3 kg, )

2 tsk ekstra jomfruolivenolie

4 friske tomater, flåede og hakkede

25 g friske basilikumblade, plukket i mindre stykker

4 spsk hvidvin

salt og peber

*

 

I køkkenet

Skyl torskesteakene i rindende koldt vand og dup dem tørre i et stykke køkkenrulle.

Skær rygbenet ud med en skarp kniv.

Riv eller klip 4 stykker ekstra kraftig alufolie på 33 x 20 cm af og pensl dem med olien.

Læg et stykke fisk på midten af hvert stykke.

 

Bland tomater, basilikum og hvidvin sammen i en skål, og krydr med salt og peber.

Fordel tomatblandingen over fisken, fold alufolien sammen og sørg for, at enderne er godt lukket til.

 

Ved grillen

Varm grillen godt op.

Bag pakkerne på grillristen i 3-5 min på hver side.

Læg pakkerne over på 4 store tallerkener og server straks.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.006 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?



Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her