Logo

Kebab med kanin, chorizo og squash

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kebab med kanin, chorizo og squash

 

Kebab er et persisk ord, der betyder grillet kød. I starten brugte man kun lammekød til at lave kebab med, altså, i dag bruges der lammekød og oksekød blandet sammen.

 

Personer: 4. Forberedelse: 1,5 time. Tilberedning: 8 min. Grillmetode: Indirekte.

Sværhedsgrad: Middel.

 

# Ingredienser

Til 4 kebabspid

4 kaninfileter
1 håndfuld korsknapblade
1 spsk dijonsennep
2 spsk olivenolie
salt og peber
1 squash
1 chorizo

*

I køkkenet:

Start med at skære kaninfileterne i store tern.

Hak korsknapbladene fint, kom dem i en skål med dijonsennep og olie og krydr med salt og peber.

Tilsæt kaninternene, rør godt rundt, og lad derefter blandingen marinere i køleskabet i 1 time eller om muligt natten over.

 

Som kebabspid kan du enten bruge bambusspid, der har ligget i vand i et stykke tid forinden, eller – hvis det skal være lidt mere vildt – friske, grønne hasselkviste, hvor du selv har fjernet barken.

 

Rengør squashen, skær den i meget tynde bånd på langs, og skær derefter chorizopølsen i 1 cm tykke stykker.

Start med at sætte et stykke squash, som du folder som en harmonika, på spiddet.

Sæt derefter kanin og chorizo på, og gentag så, indtil du har 4 fyldte grillklare kebabspid.

Ved grillen:

Varm grillen op (indirekte varme).
Steg spiddene i 6-8 minutter, og drej dem med regelmæssige mellemrum.

Servér dem med en blandet salat og pitabrød.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Grillbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.521 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit griller du?




Effektiv reklame - klik her