Logo

Hakkebøf af hjortekøllefars

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hakkebøf af hjortekøllefars

 

Har du nogensinde tænkt på, at man også kan lave hakkebøf af hjortekød? Fri for bure og antibiotika. Faktisk er der al mulig grund til at prøve

 

Personer: 2. Forberedelse: 15 min. Tilberedning: 6 min. Grillmetode: Direkte.

Optænding - gas: Middel. Optænding - kul: 1 grillstarter. Sværhedsgrad: Let.

Grilltemperatur: 210 °C. Kernetemperatur: 56 °C. Udstyr: Kødhakker, stegepande

 

# Ingredienser

Hjortekød
flagesalt og peber
olie

*

I køkkenet:

Kør kødet gennem en kødhakker.
Form farsen til små hakkebøffer og krydr med flagesalt og peber.

 

Ved grillen:

Gør grillen klar til direkte middelhøj varme.
Smør risten godt med olie, eller brug en stegepande.
Grill bøfferne i 3 min på hver side.

Kødet må meget gerne være rødt, ellers bliver det tørt og kedeligt.
Lad bøfferne trække et par minutter inden servering.

 

Tips: Kødet kan evt. blandes med diverse krydderurter og stykker af frisk svampe.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.505 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem vil du helst have som ny statsminister?







Effektiv reklame - klik her