
 
Burgere kan serveres med ris tofu og grønsager. Bøfferne
smager godt i hjemmelavede burgerboller sammen med grøn salat, bønnespirer og relish
Til 4-6 personer
 
# Ingredienser 
125 g ris 
125 g gulerod, revet 
6 forårsløg, groftsnittede 
50 g usaltede jordnødder 
75 g friske bønnespirer 
225 g fast tofu (afdryppet vægt), finthakket 
1 tsk knust ingefær fra glas 
½-1 tsk tørrede chiliflager 
1-2 spsk solsikkeolie 
 
Tilbehør: 
4-6 burger boller 
diverse grøn salat 
ekstra bønnespirer 
relish 
*
 
I Køkkenet 
Kog risene i en gryde letsaltet kogende vand i 12-15 min,
eller til de er møre. 
Hæld vandet fra og kom dem op i en stor skål. 
 
Kom gulerod, forårsløg og jordnødder op i en foodprocessor
og hak dem fint ved hjælp af pulsknappen. 
Tilsæt ris, bønnespirer, tofu, ingefær og chili og blend det
godt sammen. 
Form farsen til 4-6 burgere - sørg for at presse dem godt
sammen. 
Dæk med film og stil dem på køl i 1 time. 
 
Ved Grillen 
Varm grillen godt op. 
Pensl burgerne let med olie og grill dem på grillristen i
5-6 min på hver side, eller til de er gennemstegte. 
Server i de lune boller sammen med diverse grøn salat,
bønnespirer og relish.