Logo

Grillspid - græske grønsagsspid

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grillspid - græske grønsagsspid

 

Vores opskrift er nem og giver en fantastisk smagfuld ret Vi hjælper dig med at lykkes på grillen. De bedste opskrifter fås på grillABC.dk - prøv selv.

Til 4 personer

 

# Ingredienser

8 nye kartofler, vaskede men med skræl

1 aubergine, i 8 stykker
8 tykke skiver agurk

1 rød peberfrugt, uden kerner og i 8 stykker

1 gul peberfrugt, uden kerner og i 8 stykker

225 g halloumi (græsk ost) i 8 stykker

2 nektariner, uden sten og i både

8 faste hvide champignoner
2 spsk olie

2 tsk frisk timian, finthakket
2 tsk frisk rosmarin, finthakket
salt

tzatziki, som tilbehør (se opskrift)

 

* Tilberedning

1 Varm grillen godt op.

Skær kartoflerne i både og kog derefter løg og kartofler i en gryde letsaltet kogende vand i 20 min, eller til de er knap møre.

Hæld vandet fra og lad dem køle af.

Blancher i mellemtiden auberginen i kogende vand i 2 min, tilsæt derefter agurken og kog videre i 1 min.

Tilsæt peberfrugterne og kog videre ved svag varme i 2 min, hæld vandet fra og lad grønsagerne køle af.

 

2 Kom de afkølede grønsager, ost, nektariner og champignoner op i en skål.

Tilsæt olie og urter og vend det godt rundt.

Sæt grønsager, ost, nektariner og svampe på 4 metalspid.

 

3 Grill spiddene i 15 min.

Vend dem ofte undervejs.

Anret dem på et stort serveringsfad og server straks med tzatziki til.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Grillbog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.654 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit griller du?




Effektiv reklame - klik her