Logo

Grillspid - græske grønsagsspid

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grillspid - græske grønsagsspid

 

Vores opskrift er nem og giver en fantastisk smagfuld ret Vi hjælper dig med at lykkes på grillen. De bedste opskrifter fås på grillABC.dk - prøv selv.

Til 4 personer

 

# Ingredienser

8 nye kartofler, vaskede men med skræl

1 aubergine, i 8 stykker
8 tykke skiver agurk

1 rød peberfrugt, uden kerner og i 8 stykker

1 gul peberfrugt, uden kerner og i 8 stykker

225 g halloumi (græsk ost) i 8 stykker

2 nektariner, uden sten og i både

8 faste hvide champignoner
2 spsk olie

2 tsk frisk timian, finthakket
2 tsk frisk rosmarin, finthakket
salt

tzatziki, som tilbehør (se opskrift)

 

* Tilberedning

1 Varm grillen godt op.

Skær kartoflerne i både og kog derefter løg og kartofler i en gryde letsaltet kogende vand i 20 min, eller til de er knap møre.

Hæld vandet fra og lad dem køle af.

Blancher i mellemtiden auberginen i kogende vand i 2 min, tilsæt derefter agurken og kog videre i 1 min.

Tilsæt peberfrugterne og kog videre ved svag varme i 2 min, hæld vandet fra og lad grønsagerne køle af.

 

2 Kom de afkølede grønsager, ost, nektariner og champignoner op i en skål.

Tilsæt olie og urter og vend det godt rundt.

Sæt grønsager, ost, nektariner og svampe på 4 metalspid.

 

3 Grill spiddene i 15 min.

Vend dem ofte undervejs.

Anret dem på et stort serveringsfad og server straks med tzatziki til.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.834 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor finder du opskrifter?





Effektiv reklame - klik her