Logo

Grillspid - spicy caribiske grønsagsspid

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grillspid - spicy caribiske grønsagsspid

 

Vores opskrift er nem og giver en fantastisk smagfuld ret Vi hjælper dig med at lykkes på grillen. De bedste opskrifter fås på grillABC.dk - prøv selv.

Til 4 personer

# Ingredienser

1 majskolbe

1 grøn madbanan, skrællet og i tykke skiver

1 aubergine, i store tern

1 rød peberfrugt, uden kerner og i store tern

1 grøn peberfrugt, uden kerner og i store tern
1 løg, i både

8 faste champignoner
4 cherry tomater

 

Marinade:

1½ dl tomatjuice
4 spsk solsikkeolie
4 spsk limesaft

3 spsk soja

1 skalotteløg, finthakket

2 fed hvidløg, finthakkede

1 frisk grøn chili, uden kerner og finthakket

½ tsk stødt kanel

peber

 

* Tilberedning

1 Pil bladene og silken af majsen og skær den i 2½ cm tykke skiver.

 

2 Rør alle ingredienser til marinaden sammen i en skål og krydr med peber.

Fordel marinaden over grønsagerne og vend det hele godt sammen.

Dæk med film, stil det på køl og mariner grønsagerne i 3 timer.

 

3 Varm grillen godt op.

Lad grønsagerne dryppe af, men gem marinaden.

Sæt grønsagerne på metalspid.

Grill spiddene i 10-15 min.

Vend dem ofte undervejs og pensl dem samtidig med marinaden.

Anret dem på et stort fad og server straks.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.323 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her