
 
Vi gør dig til et grill-geni. Vi har de bedste dip, mayo, saucer,
marinader, glaseringer, salsaer, rubs og opskrifter. I midten af billedet. Tjek
det selv ud her
 
Personer: 4. Forberedelse: 15 min. Tilberedning: 40 min.
Grillmetode: Indirekte. 
Sværhedsgrad: Meget let. Grilltemperatur: 185 °C 
 
# Ingredienser 
2 gulerødder 
1 løg 
3 fed hvidløg 
½ frisk rød chili 
1 dl smagsneutral olie til stegning 
1 tsk spidskommen 
1 tsk stødt koriander 
5 spsk honning 
3 dl eddike 
2 laurbærblade 
1 spsk paprika 
8 spsk tomatpuré 
500 g flåede tomater 
salt
*
 
I køkkenet
Skræl gulerødder, løg og hvidløg, og skyl chilien. 
Skær det hele i grove stykker.
 
Ved grillen
Varm grillen op (indirekte varme) til ca. 185 °C. 
Sæt en wok på grillristen, så den bliver varm. 
Tilsæt olie til stegning samt spidskommen og koriander. 
Lad det stege i 2 minutter. 
Tilsæt gulerødder, løg, hvidløg og chili. 
Lad det stege i yderligere 3-4 minutter, og tilsæt derefter
honning. 
Lad blandingen koge op, og tilsæt derefter eddiken. 
Kog blandingen ind til det halve. 
Tilsæt resten af ingredienserne, og lad blandingen simre
over indirekte varme i 25-30 minutter. 
Blend nu massen, så den får en jævn konsistens, og sæt
derefter ketchuppen i køleskabet. 
Krydr med salt, når ketchuppen er afkølet.
 
Tips: Ketchuppen kan holde sig i lang tid i køleskabet, hvis
du skolder beholderen forinden og aldrig stikker fingre eller andet urent ned i
ketchuppen.