Logo

Jordnøddesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Jordnøddesauce

 

Vores opskrift er nem og giver en fantastisk smagfuld sauce Vi hjælper dig med at lykkes på grillen. Jordnøddesauce, sataysaus, bumbu kacang, sambal kacang eller pecel er en sauce lavet af malede ristede eller stegte jordnødder, der er vidt brugt i køkkener verden over.

De bedste opskrifter fås på grillABC.dk - prøv selv.

Til 4 personer

 

# Ingredienser

1 dl kokosmælk

1 tsk rød karrypasta

4 spsk jordnøddesmør

saft fra 1 lime

1 tsk Sambal Oelek (efter smag)

2 spsk rørsukker

1 spsk fiskesauce (evt soya sauce)

 

* Tilberedning

Opvarm 4 spsk af kokosmælken i en kasserolle og rør karrypasta og jordnøddesmør i.

Tilsæt resten af ingredienserne under omrøring.

Afkøl - Kan holde sig 1 uge i køleskabet.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.422 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her