Logo

Ancho BBQ-blanding med hvidløg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Ancho BBQ-blanding med hvidløg

 

Rækker til ca. 3 kg og passer til alt kød, men er særligt god til vildt og oksekød samt fede fisk.

 

#

4 fed hvidløg, pressede

4 spsk stødt ancho (chili med kraftig smag)

4 tsk farin

1 tsk oregano

½ tsk stødt spidskommen

4 tsk mellemkværnet sort peber

3 tsk salt

*

1. Bland alle ingredienser sammen, og opbevar i køleskab indtil anvendelse.

2. Alt fra små portionsstykker til store stege kan krydres.

3. Gnid krydderierne ordentlig ind i kødets yderside og i god tid.

4. Opbevar krydderiblandinger mørkt og køligt.

 

Se mere om krydderier

 


 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 182 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fatty'cue-rubHer er en krydderiblanding med bid. Den er især god til barbecuegrillet laksefilet,...
• Herbes de Provence - Provencalsk krydderiblandingDenne provencalske krydderiblanding er meget aromatisk og god til fisk, kylling, svinekød...
• Toscansk krydderiblandingDenne blanding bliver mere som en pasta. Smagen er perfekt til fed fisk, kylling og...

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fortæl dine venner om os