Logo

Cajunkrydderi

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Cajunkrydderi

 

I cajunkøkkenet blandes mange smagselementer; det gælder også denne blanding, som passer til det meste og som rækker til knapt 1 kg kød, fisk eller fjerkræ.

#

1 tsk salt

½ tsk stødt spidskommen

½ tsk paprika

½ tsk cayennepeber

1 tsk timian

1 tsk oregano

¼ tsk friskkværnet sort peber

1 tsk stødte sennepsfrø

*

1. Bland krydderiblandingen grundigt, evt i en morter.

2. Alt fra små portionsstykker til store stege kan krydres.

3. Gnid krydderierne ordentlig ind i kødets yderside og i god tid.

4. Opbevar krydderiblandinger mørkt og køligt.

 

Se mere om krydderier

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.253 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?



Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her