Logo

Amerikanske pandekager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Amerikanske pandekager

 

Server disse buttede pandekager med ahornsirup, de smager dejligt og er også perfekte til søndag morgen - Se opskrift på amerikanske pandekager her.

 

Personer: 4. Forberedelse: 5 min. Tilberedning: 20 min. Grillmetode: 50/50. Sværhedsgrad: Let.

Udstyr: pande/stegeplade

 

# Ingredienser

2 dl mælk

½ dl lys øl

1 æg

1 spsk sukker

1 tsk bagepulver

1 nip salt

1 vaniljestang

150 g hvedemel

smør til stegning

ahornsirup

*

I køkkenet

Bland mælk, øl, æg, sukker, bagepulver, salt og kornene fra vaniljestangen i en skål.

Pisk, og sigt så melet ned i dejen, mens du pisker grundigt.

Der må ikke være klumper i.

 

Ved grillen

Gør grillen klar til 50/50-grillmetode.

På en kulgrill skal du bruge det, der svarer til én grillstarter klargjorte briketter.

Varm en pande/stegeplade op under låg ved direkte varme – den skal være godt varm.

Smelt lidt smør herpå.

Hæld lidt dej på, så du laver små, runde pandekager.

Steg dem på begge sider, til de er gennembagte.

Servér med en lækker ahornsirup.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.170 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?



Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her