Logo

Focaccia brød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Focaccia brød

 

Du kan lave et utal af variationer focaccia brød på din grill til alle typer retter fra grillen. Her er den klassiske opskrift på Focaccia brød. Bliv inspireret med grillopskrifter på brød og bagning her

 

Personer: 6. Forberedelse: 30 min. Tilberedning: 25 min. Grillmetode: Indirekte.

Sværhedsgrad: Middel. Grilltemperatur: 220 °C. Udstyr: Kyllingeholder, bagepapir

 

# Ingredienser

750 g hvedemel typo 00
250 g durummel
30 g gær
20 g sukker
havsalt
6 dl vand
2 kviste frisk timian
2 kviste frisk rosmarin
olivenolie

*

I køkkenet

Rør vand, salt og gær sammen.

Tilsæt durummel, og rør dejen til en blød konsistens.
Tilsæt hvedemel, og rør dejen sammen i yderligere et par minutter (dejen er temmelig våd).

Fjern koppen fra kyllingeholderen og beklæd kyllingeholderen med bagepapir.

Fordel dejen direkte i bunden, og tryk friske kviste rosmarin og timian ned i overfladen.
Sæt det på køl i ca. 1 time, tildækket, og lad dejen hæve.

 

Ved grillen

Klargør grillen til indirekte, høj varme.
Drys brødet med havsalt og olivenolie.

Sæt kyllingeholderen på grillristen, og bag brødet i ca. 25 min, til det er gyldent og sprødt.

 

Tips: Tilføj evt. soltørrede tomater og oliven til dejen, hvis du ønsker variation i smagen.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.694 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her