Logo

Figner i marsala med mascarpone

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Figner i marsala med mascarpone 

 
Denne lækre italienske dessertklassiker er et sikkert hit med creme af mascarpone og intense smag af kaffe eller marsala. Grillmiddagens bedste dessert
Forberedelsestid 5 min + 5 min marinering / Stegetid 4 min / 4 portioner
Gas Direkte medium varme / Kul Direkte

# Ingredienser
8 friske figner, halverede
4 spsk marsala (hedvin)
4 spsk mascarpone
1 spsk flormelis
¼ tsk vaniljesukker

 
* Tilberedning
1. Læg fignerne i et fad, og dryp med marsala.
Lad fignerne marinere i 5 min, så vinen trænger ind i frugtkødet.

 
2. Rør mascarpone, flormelis og vaniljesukker sammen i en skål.

3. Grill fignerne over direkte, medium varme i 4 min
(først med snitfladen nedad); vend en gang undervejs.

 
4. Tag fignerne af grillen, og server dem varme med mascarpone.

 
Figner i marsala med mascarpone
Mascarpone er en mild, cremet friskost af cremefraiche og fløde, der koaguleres med fx citronsyre og evt tilsættes kærnemælk. Efter koaguleringen fjernes vallen uden presning eller lagring. Mascarpone er mælkehvid og har en fast, smørbar konsistens og undertoner af kokos i smagen.

 
Mascarpone kan her erstattes med ricotta, piskefløde eller yoghurt naturel.

 
✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

 
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 331 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du prøvet Kviz.dk?
Effektiv reklame - klik her