Logo

Grillede figner på spansk maner - og grillABC.dk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grillede figner på spansk maner - og grillABC.dk 

 
En lækker og saftig dessert krydret med vanilje, gedeost og mørk chokolade – toppet med en blød flødeskum. Få inspiration til de dejligste desserter
Forberedelse 20 min. Stegetid 6-8 min. 6 personer

 
# Ingredienser
1 stang vanilje
115 g frisk blød gedeost
3 dl piskefløde
2 spsk sukker
12 friske figner
50 g mørk chokolade af god kvalitet

 
* Tilberedning
1. Skær vaniljen op med spidsen af en skarp kniv og
skrab kornene ned i en skål.
Kom gedeost i og rør vaniljen godt ud.
Pisk piskefløde og sukker til flødeskum i en ren skål.
Fold flødeskummet ned i gedeosten.
Sæt cremen i køleskabet, til den skal bruges.

 
2. Skær med en lille skarp kniv et kryds i hver figen,
så snittet går omkring tre fjerdedele ned.
Åbn fignerne, så de ligner blomster.

 
3. Bræk chokoladen i tolv små stykker.
Læg et chokoladestykke ned i midten af hver figen og
grill fignerne direkte over lav varme i 6-8 min, til
chokoladen er smeltet, og fignerne er blevet bløde.

 
4. Fordel de varme figner på 6 tallerkener og øs
en skefuld creme over.

 
✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

 
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 298 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her