Logo

Grillede jordbær med chokoladedip

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grillede jordbær med chokoladedip 

 
Fuldend din grillmiddag med denne skønne sommerdessert med grillede jordbær tilberedt på grillens sidste varme og chokoladesauce.
Forberedelsestid 15 min / Stegetid 6 min / 6 portioner
Gas Indirekte medium varme / Kul Indirekte

# Ingredienser
3½ dl piskefløde
3 spsk Grand Marnier
200 g mørk chokolade af god kvalitet, hakket
600 g store, faste jordbær, nippede
1-2 spsk flormelis

 
* Tilberedning
1. Varm forsigtigt piskefløde, likør og chokolade op i en lille,
tykbundet gryde under omrøring, til chokoladen er smeltet,
og blandingen er blevet til en tyk, skinnende sauce.
Tag gryden af varmen og lad den stå, mens jordbærrene grilles

  • på den måde bliver saucen endnu tykkere og lægger sig

perfekt omkring jordbærrene.

 
2. Drys jordbærrene med flormelis, og læg dem forsigtigt
(ad flere omgange) på grillristen, så de ikke falder igennem.
Grill bærrene over indirekte, medium varme i 6 min;
end dem en gang undervejs (de må ikke blive alt for bløde).

 
3. Hæld lidt chokoladesauce op på tallerkener eller
små souffleforme.
Server med bærrene cocktailpinde, så de er lette at dyppe i saucen.

 
✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

 
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 315 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her