
 
1 stor fast ferskner eller nektarin
12-16 store jordbær 
150 g marcipan 
100 g mørk chokolade 55% 
1½ dl piskefløde 
pebermynteessens 
*
Sådan laver du Grillet frugtspyd med marcipan 
Tril marcipanen til en aflang pølse, 2-3 cm i diameter og
skær den i 12 lige tykke skriver.
Skær i tern, 12 i alt. 
Sæt marcipan og frugt skiftvis på spiddene.
 
Hak chokoladen og kom den i en gryde sammen med fløde. 
Varm det op under konstant omrøring til chokoladen er
smeltet, og saucen er varm. 
Smag til med pebermynteessens.
 
Grill spiddene 2-3 minutter på hver side ved direkte varme.
Dryp spiddene med choko-mintsauce og servér.
 
Tips: Den lidt dovne køber et stort marcipanbrød og en
færdig chokoladesauce.