Logo

Frugtspid med marcipan og choko-mintsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Frugtspid med marcipan og choko-mintsauce

 

1 stor fast ferskner eller nektarin

12-16 store jordbær

150 g marcipan

100 g mørk chokolade 55%

1½ dl piskefløde

pebermynteessens

*

Sådan laver du Grillet frugtspyd med marcipan

Tril marcipanen til en aflang pølse, 2-3 cm i diameter og skær den i 12 lige tykke skriver.

Skær i tern, 12 i alt.

Sæt marcipan og frugt skiftvis på spiddene.

 

Hak chokoladen og kom den i en gryde sammen med fløde.

Varm det op under konstant omrøring til chokoladen er smeltet, og saucen er varm.

Smag til med pebermynteessens.

 

Grill spiddene 2-3 minutter på hver side ved direkte varme.

Dryp spiddene med choko-mintsauce og servér.

 

Tips: Den lidt dovne køber et stort marcipanbrød og en færdig chokoladesauce.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.745 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her