Logo

Nektariner med appelsin og mandelsmør

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Nektariner med appelsin og mandelsmør 

 
Der er noget helt specielt ved at sammensætte nektariner og mandler. De to smagsindtryk får englene til at synge. Giver 6 portioner

 
# Ingredienser
3 modne nektariner
1 stor appelsin
kogende vand
¼ tsk mandelessens
50 g usaltet smør, skåret i 6 stykker
2¼ dl flødeskum eller yoghurt
6 knuste kiks med mandelsmag

 
* Tilberedning
1 Halver nektarinerne og tag stenene ud.
Læg hver halvdel på et stykke kraftigt alufolie med snitfladen opad.

 
2 Med en kartoffelskræller skrælles skallen af en halv appelsin og
skæres i meget tynde strimler.
Hæld kogende vand over strimlerne og lad dem stå i 10 min.

 
3 I en anden skål blandes saften fra appelsinen med mandelessens.

 
4 Hæld noget af appelsinsaften i hver halve nektarin, kom en klat smør
og nogle af de afdryppede strimler appelsinskal ovenpå.
Luk alufoliepakken og sørg for at samlingerne er helt tætte.

 
5 Grill pakkerne med lukningerne opad over middel varme til frugten
er blevet blød og varm helt igennem og smørret er smeltet, ca. 10 min.

 
6 Åbn pakkerne og kom flødeskum eller yoghurt oven på nektarinerne
sammen med de knuste kiks.

 
✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk eller Grill +.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 42 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her