Logo

Nektariner grillede med rosmarin og hvid chokolade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Nektariner grillede med rosmarin og hvid chokolade


Der er altid plads til dessert… I hvert fald, når den er så lækker, lun og velsmagende som disse grillede nektariner med rosmarin og hvid chokolade. Det er himmelsk.

 

Personer: 4. Forberedelse: 15 min. Tilberedning: 15 min. Grillmetode: Indirekte.

Sværhedsgrad: Let. Grilltemperatur: 180 °C. Udstyr: Kyllingeholder eller bageform

 

# Ingredienser

8 modne nektariner

2 rosmarinkviste

½ dl akaciehonning

1 vaniljestang

150 g hvid chokolade

*

I køkkenet

1. Skyl nektarinerne, halvér dem, og fjern stenen.

Skær dem i både. Skyl og aftør rosmarinen, og ryk bladene af stilkene.

2. Læg frugtstykkerne i kyllingeholderens bund, drys med rosmarin, og hæld så akaciehonning over.

Flæk vaniljestangen og læg hver halvdel ned mellem nektarinerne.

3. Hak chokoladen groft.

 

Ved grillen

1. Gør grillen klar til indirekte varme.

Bruger du kulgrill, kræver det det, der svarer til trekvart grillstarter klargjorte briketter.

2. Stil kyllingeholderen midt på risten, læg låget på grillen, og bag frugten mør.

Det tager omkring 15 minutter, afhængigt af hvor modne nektarinerne er.

3. Læg så den hakkede chokolade i holderens fordybning i midten, og lad den smelte under låg.

Hold godt øje, og rør i chokoladen undervejs. Servér straks.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.684 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her