
 
Prøv noget spændende og lav grillet frugtspid til dessert!
Server den lækre dessert med hjemmelavet marcipan- og nougat is. Læs hele
opskriften her!
Til 4 Personer. 20
min.
 
 
# Ingredienser  
2 nektariner, halverede og uden sten 
2 kiwier 
4 faste blå blommer 
1 mango, skrællet, uden sten og i halve 
2 bananer, skrællede og i tykke skiver 
8 jordbær, nippede 
1 spsk flydende honning 
3 spsk Cointreau 
* 
 
I køkkenet
Skær nektarinerne i kvarter og læg dem i en stor, fladbundet
skål. 
Skræl kiwierne og skær dem i kvarte. 
Halver blommerne og fjern stenene. 
Skær mangoen i store stykker og kom dem op i skålen sammen
med kiwier, blommer, bananer og jordbær. 
 
Pisk honning og Cointreau sammen i en lille skål, hæld det
over frugten og vend det let sammen. Dæk med film og lad det marinere på køl i 1
time. 
 
Ved grillen 
Varm grillen godt op. 
Lad frugten dryppe af, men gem marinaden. 
Sæt frugten på træspid, der har ligget i vand, og grill dem på
grillristen ved jævn varme i 5-7 min. 
Vend dem jævnligt undervejs og pensl med marinaden. 
Server straks.