Logo

Krydret grillet kylling

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Krydret grillet kylling 

 
Dette er en enkel, men lækker måde at tilberede kyllinger på. Hvis du er begynder i grillkunsten, er dette en god opskrift at begynde med, da kyllingelår ikke er så sarte og meget lette at stege.
Giver 4-8 portioner

 
# Ingredienser
1¼ dl vegetabilsk olie
2 spsk friskpresset limesaft
2 spsk friskpresset citronsaft
2 spsk balsamicoeddike
2 fed knust hvidløg
1 spsk citronpeber
1 tsk havsalt
1 tsk limeskal
8 kyllingelår med overlår

 
* Tilberedning
1 Kom alle ingredienserne undtagen kyllingestykkerne i en lille skål
og bland godt.
Læg kyllingelårene i marinaden i en plasticpose og luk den.
Drej den rundt så kødet bliver dækket på alle sider.
Lad det marinere i køleskab i 4 timer.

 
2 Grill kyllingestykkerne over middel varme under låg.
Vend dem efter behov, steg ca. 35-45 min eller til kødsaften er klar.

 
✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk eller Grill +.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 71 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her