Logo

Kyllingelår med yoghurtmarinade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kyllingelår med yoghurtmarinade 

 
Selvom du kunne føle dig fristet til at udelade et eller to af krydderierne, skal du ikke gøre det. Det er smagssammensætningen der er hemmeligheden ved denne ret. Giver 2-4 portioner

 
# Ingredienser
8 kyllingeunderlår

 
1¼ dl yoghurt naturel
3 fed knust hvidløg
2,5 cm ingefær, skrællet og revet
saften af 1 citron
1 tsk stødt gurkemeje
1 tsk stødt koriander
1 tsk stødt spidskommen
1 tsk garam masala
½ tsk chilipulver
havsalt efter smag

 
* Tilberedning
1 Læg kyllingelårene i en glasbageform.

 
2 Kom alle ingredienserne til marinaden i en skål og bland dem godt.
Gem noget af marinaden og hæld resten over kyllingelårene så de er dækket på alle sider.
Dæk dem til og lad dem marinere i køleskabet natten over.
Vend dem af og til.

 
3 Grill kyllingelårene over middel til stærk varme.
Vend dem hyppigt og pensl dem med resten af marinaden.
Stegetid ca. 20 min eller til kødsaften er klar, når du stikker i den tykkeste del.

 
✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk eller Grill +.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 56 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her