
     
Vores opskrift er nem og giver en fantastisk smagfuld ret ❤
Vi hjælper dig med at lykkes på grillen. 
De bedste opskrifter fås på grillABC.dk
- prøv selv.
Til 4 personer 
 
# Ingredienser
500 g kyllingebryst
uden skind og ben, i 2½ cm store tern 
3 spsk yoghurt naturel 
1 tsk chilipulver 
3 spsk limesaft 
1 spsk frisk
koriander, fintsnittet 
1 frisk grøn chili,
uden kerner og finthakket 
1 spsk solsikkeolie 
 
Chilisauce: 
2 spsk solsikkeolie 
1 løg, hakket 
2 fed hvidløg,
knuste 
4 store tomater,
flåede, uden kerner og hakkede 
2 friske røde chilier 
et nip stødt
spidskommen 
salt og peber 
 
Tilbehør: 
4 pitabrød 
¼ icebergsalat,
strimlet 
2 tomater, i tynde skiver 
8 forårsløg. fintsnittede 
1 spsk citronsaft 
8 syltede jalapeño chilier,
afdryppede 
 
* Tilberedning
1 Kom kyllingen op i
en stor skål. 
Pisk yoghurt,
chilipulver, limesaft, frisk koriander, grøn chili og solsikkeolie sammen i en
skål og krydr med salt og peber. 
Fordel marinaden
over kyllingen og vend det godt sammen. 
Dæk med film, stil
kyllingen på køl og lad den marinere i 2 timer. 
 
2 Varm grillen godt
op. Læg træspid i vand.
Chilisauce Varm
olien op i en lille gryde. 
Tilsæt løg og
hvidløg og svits det ved svag varme under jævnlig omrøring i 10 min, eller til
løget er let gyldent. 
Tilsæt tomat, chili
og spidskommen og krydr med salt og peber. 
Lad saucen simre ved
svag varme i 15 min, eller til den er tyknet. 
 
3 Stil chilisaucen
ude i siden af grillen for at holde den varm. 
Lad kyllingen dryppe
af, men gem marinaden. 
Sæt kyllingen på
træspid udblødt i vand. 
Grill dem ved
jævn-stærk varme i 6-10 min, eller til de er gennemstegte. 
Vend dem jævnligt
undervejs og pensl dem med marinaden. 
Lun i mellemtiden
pitabrødene på grillen og åbn dem lidt med en kniv. 
Tag kyllingen af
spiddene og fyld den i brødene sammen med salat, tomatskiver og forårsløg. 
Stænk med citronsaft
og slut af med et par syltede chilier. 
Server straks med
chilisaucen til.