
 
Vores opskrift er nem og giver et fantastisk smagfuldt tilbehør. Vi
hjælper dig med at lykkes på grillen. De bedste opskrifter fås på grillABC.dk -
prøv selv.
Til 2-4 personer 
# Ingredienser
3 store fed hvid
løg, finthakkede 
2 pasteuriserede æggeblommer 
2¼ dl god olie 
1 spsk citronsaft 
1 spsk limesaft 
1 spsk dijonsennep 
1 spsk frisk estragon, fintsnittet 
salt og peber 
1 kvist frisk
estragon, til pynt 
 
* Tilberedning
1 Sørg for at alle
ingredienser har stuetemperatur. 
Kom hvidløg og
æggeblommer op i en foodprocessor og blend det til en glat masse. 
Tilsæt olien l teskefuld ad gangen, mens der blendes, indtil aïolien begynder
at tykne, tilsæt derefter resten af olien i en tynd stråle, så der dannes en
tyk mayonnaise. 
 
2 Tilsæt citron- og
limesaft, sennep og estragon og krydr med salt og peber efter behag. 
Blend igen, til
atollen er glat, og kom den derefter op i en serveringsskål (ikke metal). 
Pynt med en kvist
frisk estragon. 
 
3 Brug aïolien på en
gang eller opbevar den på køl i en lufttæt beholder i op til 1 uge.