
 
Vores opskrift er nem og giver et fantastisk smagfuldt tilbehør ❤ Vi
hjælper dig med at lykkes på grillen. De bedste opskrifter fås på grillABC.dk -
prøv selv.
Til 4 personer 
 
# Ingredienser
2 store modne
avocadoer 
saften af 1 lime eller efter behag 
2 tsk olie 
½ løg, finthakket 
1 frisk grøn chili, fx poblano, uden kerner og finthakket 
1 fed hvidløg, knust 
¼ tsk stødt
spidskommen 
1 spsk frisk koriander, fintsnittet 
salt og peber 
tortillachips, som
tilbehør 
dild- eller korianderkviste, til pynt 
 
* Tilberedning
1 Flæk avocadoerne
og vrid de to halvdele fra hinanden. 
Stik spidsen af en
skarp kniv i stenene og vip dem ud. 
 
2 Pil avocadoerne,
hak frugtkødet groft og kom det op i en skål (ikke metal). 
Pres limen over
avocadoerne og tilsæt olie. 
Mos avocadoerne med
en gaffel til en passende konsistens efter behag - guacamolen er lige god, om
den er grov eller fin i konsistensen. 
Rør løg, chili,
hvidløg, spidskommen og frisk koriander i og krydr med salt og peber efter
behag. Smag evt. til med ekstra limesaft. 
 
3 Kom guacamolen op
i en serveringsskål og server straks, så dippen ikke misfarves. 
Pynt med lidt koriander eller dild og giv tortillachips til.