Logo

Antipasto-miks med hvidløg, oliven og soltørrede tomater

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Antipasto-miks med hvidløg, oliven og soltørrede tomater 

 
Server det krydrede miks af hvidløg, oliven og tomat alene som snack, i en grøn salat eller som enkelt, lækkert tilbehør.
Tilbehør 2 glas

 
# Ingredienser
1 helt hvidløg
letsaltet vand
i alt 5 kviste rosmarin, timian og salvie
100 g sorte oliven (kalamata eller almindelige sorte spanske)
100 g sol- eller ovntørrede tomater
50 g kapers (det må gerne være de store kapersbær)
½ liter god vineddike
2 tsk salt
2 spsk sukker
ca. ½ liter olie

 
* Tilberedning:
Pil hvidløget, og del det i fed - de må ikke være spirede.
Kog feddene i 10 min i letsaltet vand, og lad krydderurterne
koge med de sidste ca. 30 sekunder.
Læg oliven, soltørrede tomater, afdryppede hvidløgsfed,
kapers og krydderurter i skoldede syltetøjsglas.
Kog eddiken op med salt og sukker, og hæld denne lage over
fyldet i glassene.
Lad glassene stå mørkt i to-tre dage, hæld så eddiken fra.
Hæld olie i glassene, så olien dækker blandingen, og opbevar
herefter glassene i køleskabet.

 
✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

 
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 232 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?



Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her