
 
Vores opskrift er nem og giver et fantastisk smagfuldt tilbehør ❤ Vi
hjælper dig med at lykkes på grillen. De bedste opskrifter fås på grillABC.dk -
prøv selv.
Til 4 personer 
# Ingredienser
2 spsk solsikkeolie 
1 stort løg, hakket 
2 fed hvidløg,
hakkede 
225 g hakkede flåede
tomater fra dåse 
1 spsk
worcestershiresauce 
2 spsk finthakket stærk mangochutney 
2 spsk rørsukker 
4 spsk
hvidvinseddike 
½ tsk mild chilipulver 
¼ tsk sennepspulver 
et stænk tabascosauce 
salt og peber 
 
Passer godt til grillede
pølser eller burgere med brød/boller 
 
* Tilberedning
1 Varm grillen godt
op. 
Sauce: Varm olien op
i en gryde, tilsæt løg og hvidløg og svits det i 4-5 min, eller til løget er
klart og begyndt at blive gyldent. 
 
2 Tilsæt tomater,
worcestershiresauce, mangochutney, sukker, hvidvinseddike, chilipulver, sennepspulver
og tabascosauce og bring det i kog. 
 
3 Skru ned for
varmen og lad saucen simre videre i 10-15 min, eller til den begynder at tykne.
Rør jævnligt
undervejs. 
Server saucen til
grillede pølser og burgere.