
 
Vores opskrift er nem og giver en fantastisk smagfuld ret ❤
Vi hjælper dig med at lykkes på grillen. De bedste opskrifter fås på grillABC.dk
- prøv selv.
Til 4 personer 
 
# Ingredienser
8 nye kartofler,
vaskede men med skræl 
1 aubergine, i 8
stykker 
8 tykke skiver agurk 
1 rød peberfrugt,
uden kerner og i 8 stykker 
1 gul peberfrugt,
uden kerner og i 8 stykker 
225 g halloumi
(græsk ost) i 8 stykker 
2 nektariner, uden
sten og i både 
8 faste hvide
champignoner 
2 spsk olie 
2 tsk frisk timian,
finthakket 
2 tsk frisk rosmarin, finthakket 
salt 
tzatziki, som
tilbehør (se opskrift)
 
* Tilberedning
1 Varm grillen godt
op. 
Skær kartoflerne i
både og kog derefter løg og kartofler i en gryde letsaltet kogende vand i 20
min, eller til de er knap møre. 
Hæld vandet fra og
lad dem køle af. 
Blancher i
mellemtiden auberginen i kogende vand i 2 min, tilsæt derefter agurken og kog
videre i 1 min. 
Tilsæt
peberfrugterne og kog videre ved svag varme i 2 min, hæld vandet fra og lad grønsagerne
køle af. 
 
2 Kom de afkølede grønsager,
ost, nektariner og champignoner op i en skål. 
Tilsæt olie og urter
og vend det godt rundt. 
Sæt grønsager, ost,
nektariner og svampe på 4 metalspid. 
 
3 Grill spiddene i
15 min. 
Vend dem ofte
undervejs. 
Anret dem på et
stort serveringsfad og server straks med tzatziki til.