Logo

Løg raita

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Løg raita 

 
En forfriskende salat til servering med stegeretter og grillede steaks. Den er også et fint tilbehør til mange indiske retter. Prøv selv og bliv overbevist. Giver 4½ dl

 
# Ingredienser
1 løg skåret i tynde skiver
2 spsk vegetabilsk olie
1 tsk spidskommenfrø
1 rødløg skåret i tynde skiver
1 lille rød chili uden kerner og hakket fint
2·3 spsk hakket frisk koriander
3 dl yoghurt naturel
havsalt og friskkværnet sort peber efter smag

 
* Tilberedning
1 Opvarm olien på en stegepande og sauter løgene til
de er blevet bløde men ikke brune, 3-4 min.
Tilsæt spidskommenfrø og steg i yderligere 2-3 min
til de er blevet gyldne. Hæld det i en serveringsskål.

 
2 Tilsæt resten af ingredienserne.
Lad det stå i 15 min før servering, hvis det er muligt,
så smagsstofferne kan blive blandet.

 
INFO: Raita er en sideret i det indiske køkken lavet af rå eller kogte grønsager, frugt, eller i tilfælde af boondi raita med stegte dråber af dej lavet af besan. Den nærmeste tilnærmelse i det vestlige køkken er en sideskål eller dip eller en kogt salat

 
✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk eller Grill +.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 43 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her