Logo

Løg som i Lyon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Løg som i Lyon 

 
Det er sjovt og hyggeligt at grille, både når man er mange og få. Det er en lækker, sund og alsidig tilberedningsform, som bliver mere og mere populær.
Til 4 portioner. Tilberedningstid: 35 min (plus afkøling)

 
# Ingredienser
350 g friske perleløg
1 spsk olie
1 fed hvidløg
1 bdt. kørvel
1 økologisk citron
50 g rosiner
1 dl hvidvin
1 spsk kryddereddike
1 laurbærblad
salt
1 tsk brunt sukker
6 peberkorn

 
* Tilberedning
1 Pil løgene og steg dem gyldne i den varme olie.

 
2 Pil hvidløgsfeddet og hak det groft.
Kom det ned til løgene.

 
3 Skyl kørvelen, slyng den tør, pluk bladene af og
kom ligeledes disse ned til løgene.

 
4 Gnid citronen med et klæde og skær den i skiver.
Kom den ned til løgene sammen med rosiner, hvidvin,
eddike, laurbærblad, salt, sukker og peberkorn.
Lad det hele simre i ca. 20 min.

 
5 Tag løg og citronskiver op og kom dem i en skål.
Lad lagen koge ind til det halve og hæld den over.
Lad det hele køle af, anret, pynt og server.

 
Pr. portion ca. 533 kJ/128 kcal. 0,5 g protein, 3 g fedt, 15 g kulhydrater

 
✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

 
Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 256 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her