Logo

Tropisk rissalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Tropisk rissalat

 

Vores opskrift er nem og giver et fantastisk smagfuldt tilbehør Vi hjælper dig med at lykkes på grillen. De bedste opskrifter fås på grillABC.dk - prøv selv.

Til 4 personer

# Ingredienser

125 g langkornede ris
salt og peber

4 forårsløg

225 g ananas fra dåse i egen saft, i tern
200 g majs fra dåse, afdryppede

2 røde peberfrugter, uden kerner og i små tern
3 spsk rosiner

salt og peber

 

Dressing:

1 spsk jordnøddeolie

1 spsk hasselnøddeolie
1 spsk lys soja

1 fed hvidløg, finthakket

1 tsk frisk ingefær, finthakket

 

* Tilberedning

1 Kog risen i en stor gryde letsaltet vand i 15 min, eller til den er mør.

Hæld vandet fra og overhæld risen med rigeligt koldt vand, til den er helt afkølet.

Lad den dryppe af og kom den i en stor serveringsskål.

 

2 Snit forårsløgene fint med en skarp kniv.
Hæld væden fra ananasternene, men gem den til senere.

Kom ananastern, majs, rød peberfrugt, forårsløg og rosiner i risen, og vend det let sammen.

 

3 Kom alle ingredienserne til dressingen i saften fra ananassen og pisk det godt sammen.

Hæld dressingen over salaten, krydr med salt og peber og vend det godt sammen.
Server straks.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.159 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her