Logo

Rødkål med honning

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rødkål med honning 

 
Kombinationen af rødkål, æbler, eddike og sukker er ikke virkelig ny, men denne opskrift benytter honning, dild og hvidløg til at give den en unik drejning. Giver 6-8 portioner

 
# Ingredienser
3 spsk vegetabilsk olie
1 stort løg skåret i tynde skiver
3 fed knust hvidløg
1 mellemstort rødkålshoved, skåret og hakket
2 syrlige æbler, skåret i kvarte, uden kernehus og skåret i tern.
2 spsk hvidvinseddike
1 spsk sukker
2 spsk frisk dild
½ dl honning
1 tsk havsalt
1 tsk friskkværnet sort peber

 
* Tilberedning
1 Opvarm olien i en stor stegepande.
Tilsæt løget og sauter til det er blødt, ca. 2-3 min.
Tilsæt hvidløg og lad det simre endnu 1 minut.
Rør rødkålen i og lad det dampe under låg i ca. 4 min eller
til rødkålen er faldet sammen.

 
2 Tilsæt æbler, eddike, sukker og dild.
Rør godt rundt og lad det simre til æblerne er møre, 7-8 min.
Rør honning, salt og peber i og giv det yderligere 2 min.

 
✅ Her er grillABC med nemme opskrifter, og selvfølgelig lidt om Salat, Grønsager, Marinader, Saucer, Salsaer, Glaseringer, Rub og krydderi, Tilbehør, Info og Gode råd

Få gode smagsoplevelser med grillABC.dk. Vi hjælper dig med at lykkes med grillen.
Finder du ikke hvad du søger så prøv Grill / spid - kogebog.dk eller Grill +.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 66 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her