Logo

Kyllingeburger i baconsvøb

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kyllingeburger i baconsvøb

 

Vores opskrift er nem og giver en fantastisk smagfuld burger Vi hjælper dig med at lykkes på grillen. De bedste opskrifter fås på grillABC.dk - prøv selv.

Til 4 personer

 

# Ingredienser

450 g kyllingekød, friskhakket
1 løg, revet

2 fed hvidløg, knuste

50 g pinjekerner, ristede
50 g gruyereost. revet

2 spsk purløg, fintsnittet
2 spsk hvedemel

8 skiver mager bacon
1-2 spsk solsikkeolie
salt og peber

 

Tilbehør:

4 burgerboller
strimlet salat
rødløg i ringe

 

* Tilberedning

1 Kom kyllingekød, løg, hvidløg, pinjekerner, ost, purløg samt salt og peber efter behag op i en foodprocessor.

Blend det kort sammen ved hjælp af pulsknappen.

Kom farsen ud på et skærebræt og form den til 4 lige store burgere.
Vend dem i melet, dæk med film og stil dem på køl i 1 time.

 

2 Pak hver burger ind i 2 skiver bacon og sæt dem godt fast ved hjælp af en tandstikker.

 

3 Varm grillen godt op.

Pensl burgerne med lidt olie og steg dem ved jævn-stærk varme i 5-6 min på hver side, eller til de er gennemstegte.

Fjern tandstikkerne og server burgerne i de lune boller sammen med snittet salat og rødløg i ringe.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.822 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her