Auberginen har en mild smag og aroma, som kommer særligt til
sin ret, når den bliver grillet. Det er endnu bedre, med smeltet mozzarella og tomater.
Vores opskrift er nem og giver en fantastisk smagfuld ret ❤
Vi hjælper dig med at lykkes på grillen. De bedste opskrifter fås på grillABC.dk
- prøv selv.
Til 2 Personer.
# Ingredienser
1 stor aubergine
1 spsk citronsaft
3 spsk olie
125 g revet mozzarella
2 soltørrede tomater, strimlede
salt og peber
Tilbehør:
italiensk brød
rucola
tomatskiver
* Tilberedning
I køkkenet
Skær auberginen i tynde skiver med en skarp kniv.
Pisk citronsaft og olivenolie sammen i en lille skål og
krydr med salt og peber efter behag.
Pensl aubergineskiverne med blandingen
Ved grillen
Varm grillen godt op.
Grill aubergineskiverne på grillristen i 2-3 min ved jævn
varme uden at vende dem, til de er gylden- brune på undersiden.
Vend halvdelen af aubergineskiverne og drys dem med osten og
de strimlede soltørrede tomater.
Læg resten af aubergineskiverne oven på osten og tomaterne
med den grillede side nedad og grill videre i 1-2 min.
Vend forsigtigt auberginesandwichen og grill videre i 1-2
min, eller til auberginen er mør.
Pensl undervejs med citron-olieblandingen.
Server auberginerne som fyld i italiensk brød sammen med
rucola og et par tomatskiver.