Logo

Grillstegning af oksemørbrad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grillstegning af oksemørbrad


Prøv at lave en grillet oksemørbrad næste gang der bliver tændt op for grillen. Det smager bare endnu bedre på grill end i ovnen.


Grillstegning af oksemørbrad:

Mørbraden afpudses for sener, pensles med olie blandet med hakkede, grønne peberkorn.

Brunes hurtig på alle fire sider, tæt ved gløderne.

Kødet drysses med salt og videresteger længere væk fra gløderne. Vendes ofte.

Pensles af og til med olie.

Samlet stegetid ca. 15-25 min. afhængigt af tykkelsen af kødet.

Serveres med fx masser af brøndkarse, små smørdampede løg tilsat grønærter, lun flûte samt krydret smør efter eget valg.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.498 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?
Effektiv reklame - klik her