Logo

Grillspid oksekød teriyaki

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grillspid oksekød teriyaki

 

Vores opskrift er nem og giver en fantastisk smagfuld ret Vi hjælper dig med at lykkes på grillen. De bedste opskrifter fås på grillABC.dk - prøv selv.

Til 4 personer

 

# Ingredienser

450 g ekstra tynde oksesteaks

1 gul peberfrugt. uden kerner og i mindre stykker

8 forårsløg, i smalle skrå stykker

salatblade, som tilbehør

 

Teriyakisauce:

1 tsk Maizena

2 spsk tør sherry

2 spsk hvidvinseddike
3 spsk soja

1 spsk mørk muscovadosukker (læs om)

1 fed hvid løg, knust
½ tsk stødt kanel

½ tsk stødt tørret ingefær

 

* Tilberedning

1 Læg steakene i et fladbundet fad (ikke metal).

Sauce: Rør Maizena og sherry sammen i en lille skål og rør derefter resten af ingredienserne i.

Hæld saucen over kødet, dæk med film, stil kødet på køl og lad det marinere i mindst 2 timer.

 

2 Varm grillen godt op.

Tag kødet op og hæld saucen i en lille gryde.

Kog den igennem i mindst 5 min under jævnlig omrøring.

 

3 Skær kødet i meget tynde, lange strimler og sæt dem på spid udblødt i vand, hvor hvert stykke er foldet som en harmonika, skiftevis med peberfrugt og forårsløg.

Grill spiddene i 5-8 min.

Vend dem undervejs og pensl jævnligt med saucen.

 

4 Anret spiddene på tallerkener og stænk dem med resten af saucen.

Server straks med salatblade til.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.770 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her