
 
Ved tilberedning i
pande steges et minut mere end på grill, på begge sider. 
Opskriften er
beregnet til 4 personer
 
800 g højreb 
4 tomater 
4 skiver bacon 
8 spsk rapsolie 
2 spsk dijonsennep 
1 spsk sort peber, stødt 
groft havsalt 
*
Rør rapsolie, sennep og peber sammen og smør højrebet med
blandingen. 
Grill kødet ved høj varme på alle fire sider i 4 minutter på
hver side. 
Skær et kryds i hver tomat, læg en skive bacon på og lad
tomaterne grille med de sidste 5 minutter. 
Lad kødet hvile et øjeblik efter stegning og skær det så i 4
lige store skiver. 
Strø havsalt på og server sammen med tomaterne. 
 
Tip til tilbehør: Rosmarinkartofler 
#
4 mellemstore kartofler 
4 spsk rapsolie 
1 bdt rosmarin 
salt og peber 
*
Skyl kartoflerne grundigt, skær dem igennem på langs og læg
dem på en velsmurt bageplade med snitfladen opad. 
Drys rundhåndet med salt, peber og rosmarin. 
Bag dem i ovnen ca. 30 minutter ved 200 °C. 
Når skrællen er sprød og gyldenbrun, er kartoflerne klar til
servering. 
 
