Logo

Rødvinsmarineret onglet med grillede tomater

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rødvinsmarineret onglet med grillede tomater

 

Onglet, også kaldet nuretap, er en meget efterspurgt udskæring i bl.a. Frankrig, men mindre udbredt i Danmark. Så bestil den hos en god slagter. Den er besværet værd, for smagen er dyb og fyldig, og de grove muskelfibre egner sig godt til marinering.

Brug en åben grill og kul eller en gasgrill. 4 portioner

 

#

700 g onglet, afpudset for fedt og hinder.

Alternativt kan du bruge flanksteak eller en god roastbeef

Rødvinsmarinade, se opskrift 

4 store tomater, halverede

salt og friskkværnet sort peber

1 spsk timian

olie

*

 

1. Lav marinaden, og mariner kødet i mindst 2 timer.

 

2. Lad kullene brænde ned, til gløderne er grå.

Kontroller varmen, som skal være meget stærk.

Grill kødet i 3-4 min. på hver side over direkte varme.

Tag kødet af, pak det ind i alufolie, og lad det hvile 5-10 min. før servering.

 

3. Tilbered tomaterne imens.

Smør dem med olie, og krydr dem med salt, sort peber og timian.

Grill dem 2-3 min. på hver side over direkte varme eller til de får en fin farve.

Skær kødet ud, og server det med tomater og salat.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.174 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad griller du?





Effektiv reklame - klik her